Press "Enter" to skip to content

Богата музичка програма за Велигденските празници во бар “Манаки“, порачки од менито кое е достапно и “он-лајн“

Бар “Манаки“ за време на Велигденските празници со богата музичка програма, ќе Ве забавуваат:

Четврток, 21 април, Никола Зацески & група “Мелем“
Петок, 22 април, група “Деспина“
Сабота, 23 април, “The Four“
Недела, 24 април, “Икс Бенд“

За Велигденските празници одберете го и вкусете ги вашите омилени специјалитети и уживате во богатата палета од вкусовите од новото мени.

Не ја прошуштајте и понудата за доручек со посебни цени до 12 часот.

Менито е достапно и “он-лајн“.

Бар “Манаки“ кај Поштата во Битола. За резервации на телефон: 047 212 121