Press "Enter" to skip to content

Проширено ротаријанско семејство на Ротари Клубот Битола со два нови членови

Ротари Клубот Битола на својот редовен состанок изврши прием на два нови членови, Гордана Ристевска – Димитровска и Никола Трпеновски, кои го проширија ротаријанско семејство во Битола.

Во исто време Ротари Клубот додели “Paul Harris“ значка на својот долгогодишен член и истакнат Ротаријанец, Борче Стојановски, за особен придонес и развој на ротаријанството.

More from ВестиMore posts in Вести »