Press "Enter" to skip to content

За битолчанки книга и цвеќе од библиотеката за денот на книгата (фото)

НУУБ “Св. Климент Охридски“ од  Битола, денес на еден поонаков начин го одбележа 23. Април, Светски ден на книгата и авторските права, доблужувајќи се до битолчани на Широк Сокак и порарувајќи им книга и цвеќе.Директорот на НУУБ „Св. Климент Охридски“ од Битола, м-р Бојан Стефановски на нашите драги битолчанки им подари книга и цвеќе и им ги честита претстојните велигденски празници посакувајќи им многу здравје и среќа.

More from ВестиMore posts in Вести »