Press "Enter" to skip to content

Rare, medium или well done, велингтон бифтек во хотел “Капри“

Rare, medium или well done?

Што и да изберете секако уживате во него!

Разгалете ги вашите сетила со нашиот Велингтон бифтек и уживајте во оваа совршено подготвена порција!

Хотел “Капри“