Press "Enter" to skip to content

Летни школи во “Јавен адвертајзинг“, попуст на ран упис и целосна уплата

ЛЕТНИ ШКОЛИ СО 20% ПОПУСТ за ран упис и целосна уплата до 1 мај.

ПОЧЕТОК: 1 Јуни 2022 год.

Front-End Developer
https://javen-advertising.com/academija-front-end-developer/

Графички Дизајн
https://javen-advertising.com/graficki-dizajn/

Дигитален маркетинг и SEO
https://javen-advertising.com/digitalen-marketing-seo/

Software Tester
https://javen-advertising.com/software-tester/

Full Stack Developer
https://javen-advertising.com/full-stack-developer/

Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914 |contact@javen.mk