Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Вододов“: поради дефект без вода улиците “Кукуш“ и “Народни Херои“ во Битола

ЈКП “Водовод“ Битола информира дека:

-На ден 27.04.2022 (среда), поради дефект на водоводната мрежа со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на ул. “Кукуш“ во Битола. Водоснабдувањето ќе биде во прекин до завршување со работните активности.

-На ден 27.04.2022 (среда), поради дефект на водоводната мрежа со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на ул. “Народни Херои“ во Битола. Водоснабдувањето е во прекин од 09:30 часот, до завршување со работните активности.
More from ВестиMore posts in Вести »