Press "Enter" to skip to content

Во аптека “Роса Вита“ 100% природен тиквешки маџун достапен за посилен имунитет

Тиквешкиот маџун со лековити својства на чекор поблиску до Вас. Маџунот е производ со карактеристичен мирис и слатко-кисел вкус, 100% природен без додаток на шеќер, адитиви и конзерванси и многу лековити својства.

Природен антиоксидант богат со витамини (B1, B2, B6, C ) и минерали (K, Na, Ca, P, Fe)

Користете го природниот тиквешки маџун за
1. зајакнување на имунитетот
2. при инфекции на дишните патишта
3. настинка
4. анемија
5. за подобрување на функцијата на црниот дроб

Посетете не на добропозната локација
📍 https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7