Press "Enter" to skip to content

Во хотел “Епинал“ секое кафе има своја приказна

Секое кафе има своја приказна,

затоа битлчани уживајте во секоја голтка

од вашето омилено кафе!

Ве очекуваме во градската кафеана на хотел “Епинал“