Press "Enter" to skip to content

ОУ “Ѓорѓи Сугарев“ од Битола – најдобра установа за заштита, образование и рефабилитација на лица со попреченост

Фондацијата “Професор д-р Љупчо Ајдински“, а на предлог на Сојузот на специјални едукатори и рехабилитатори на Македонија ја додели првата награда на Основното училиште “Ѓорѓи Сугарев“ од Битола.Наградата на ова училиште од Битола му е доделена во категоријата “Најдобра установа од областа на заштитата, образованието и рехабилитација на лицата со попреченост во однос на организацијата на работата, успешно извршување на програмските задачи и постигнатиот успех во работата со учениците односно корисниците во текот на годината.

More from ВестиMore posts in Вести »