Press "Enter" to skip to content

Болница “Плодност“ со 4 амбуланти за секојдневни гинеколошки прегледи

Болница Плодност – Hospital Plodnost располага со 4 амбуланти во кои што се вршат секојдневни гинеколошки прегледи. Амбулантите се опремени со апаратура по најнова технологија, која вклучува и најсовремени апарати за 4Д ехо дијагностика.Во дневната болница се изведуваат краткотрајни интервенции и предоперативни анестезиолошки прегледи.Секогаш за доброто на пациентите!

More from КомерцијаMore posts in Комерција »