Press "Enter" to skip to content

“Thursday We Jazz…“вечер во ноќниот клуб “Јагода“

Вечерва во 22.00 часот за прв пат во ноќниот клуб “Јагода“ ќе се одржи џез-концерт на кој ќе настапи познатиот македонски џез гитарист, композитор и аранжер Ѓорѓи Шаревски со неговото трио / Оливер Јосифовски – бас Александар Петровски – тапани.

Специјален гостин ќе биде трубачот Симеон Петров.

“Thursday We Jazz…“ е нова најава во програмата на овој етаблиран ноќен клуб, познат во круговите по негување на електроснката музика.