Press "Enter" to skip to content

“Жан Митрев Дијагностик“ Битола на нова локација

Нашата постоечка поликлиника во Битола прерасна во најсовремен дијагностички центар. “Жан Митрев Дијагностик“ Битола е сега сместен во нов комплетно опремен објект, на нова локација.Моментално дел на услугите се со -50%.Дијагностичкиот центар се наоѓа на адреса ул. “Север Југ“ бр. 3, поточно спроти ресторанот “Аурум“ (поранешниот салон на “Симпо“) и е со проширени капацитети и голем број на услуги.Работното време е од понеделник до петок 07:00-20:00 часот и сабота од 8:00-20:00 часот.За да закажете термин кој ви одговара, јавете се на: 047/266-633,047/266-631 и 070/408-075.

Во “Жан Митрев Дијагностик“ – Битола достапни се сите видови на специјалистички, субспецијалистички и дијагностички услуги:-Интернистички прегледи

-Кардиоваскуларни прегледи-Ортопедски прегледи

-Абдоминални и гастроентеролошки прегледи-Радиодијагностистички прегледи

-Лабораториски услуги.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »