Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: поради поправка на затвочар утре можен прекин во водоснабување на дел од населба “Карпош“

ЈКП “Водовод“ – Битола ги известува граѓаните дека, утре, вторник, на ден 10 мај 2022 година, поради поправка на овален затворач Ф -150 мм во населба “Карпош“, можен е прекин во водоснабдувањето на ул. “Никола Русински“ и зградите : (1,5,6,7,8,910,11 и 12) од 9 часот до завршување со санацијата на дефектот.
More from ВестиMore posts in Вести »