Press "Enter" to skip to content

Во “ГТ“ слаткарниците, започна сезоната на сладолед

Најубавиот сладолед од сопствено производство,

100% природен,

100% “ГТ квалитет“

Слаткарници “ГТ“ на Широк Сокак“

кај “Веро“ и Камен Мост