Press "Enter" to skip to content

ЈП Паркинзи Битола: се врши обележување на пешачките премини од 00 до 06 часот

ЈП Паркинзи Битола ги известува граѓаните на Општина Битола дека поради обезбедување на поголема безбедност на пешаците, како и на сите учесници во сообраќајот врши обележување на пешачките премини.Со цел да не се наруши редовниот тек на сообраќајот и движењето на пешаците, обележувањето ќе се изведува во вечерните часови од 00:00 до 06:00 часот.Бележењето на пешачките премини ќе се одвива и во текот на летото со цел да се опфатат сите пешачки премини и обезбедување нивна видливост

More from ВестиMore posts in Вести »