Press "Enter" to skip to content

СН Финансии со финансиска поддршка за Архан кој ќе оди на светско младинско во куглање

Архан Арслановски е член на кугларскиот клуб Пелистер и ќе се натпреварува на светско младинско првенство во куглање во Естонија, но му беше потребна финансиска поддршка, зошто потекнува од социјално ранлива група.

СН ФИНАНСИИ одлучи да го поддржи, за Архан да го оствари својот сон и со желби за многу успех го испратија и го очекуваат назад од овој голем светски натпревар среќен.

Не е важен пласманот, голема работа е првенствено да се учествува на светски натпревар во било кој спорт.