Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “Офф“ програма на фестивалот на монодрама со актери на “Статуа фест“

Годинава новина е дневната офф-програма која од 12 до 15 часот се случуваше на делови и од Широк Сокак во Битола, со учество на актери од “Статуа Фест“.Централна точка на оваа придружна програма e “Јагода“ на крајот од оваа пешачка позната зона на Битола, каде актерите живи статуи и познатите артисти од битолската електронска сцена ќе имаат своја програма.

 

More from КултураMore posts in Култура »