Press "Enter" to skip to content

Новите групи за обуки од 1 јуни 2022 во “Јавен Адвертајзинг“

Вложете во Вашиот кариерен развој и бидете дел на некоја од нашите обуки!

✅Front-End Developer

https://javen-advertising.com/academija-front-end-developer/

✅Графички Дизајн

https://javen-advertising.com/graficki-dizajn/

✅Дигитален маркетинг и SEO

https://javen-advertising.com/digitalen-marketing-seo/

✅Software Tester

https://javen-advertising.com/software-tester/

✅Full Stack Developer

https://javen-advertising.com/full-stack-developer/

➡️Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914 |contact@javen.mk

https://javen-advertising.com/

More from КомерцијаMore posts in Комерција »