Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: пет лица го нарушувале јавниот ред и мир, полицијата ги привела

На 18.05.2022 на ул.„Борис Бастерот” во Битола, полициски службеници од СВР Битола  лишиле од слобода пет лица од Битола, едн0 лице на возраст 0д 55 години и 4 лица на возраст од 30 години, сите од Битола, затоа што го нарушиле јавниот ред и мир со карање, викање, непристојно и дрско однесување.

По целосно документирање на случајо т ќе следи соодветен поднесок.  

 

More from БитолаMore posts in Битола »