Press "Enter" to skip to content

Општина Битола: објавен јавниот повик за учество во “Битфест 2022“ (линк)

Општина Битола го објави Јавниот повик за учество во програмата на Битолско културно лето „БИТ ФЕСТ 2022“.
Право на учество на јавниот повик имаат сите заинтересирани субјекти, физички лица, правни лица, Здруженија на граѓани, владини организации и јавни установи од областа на културата (со седиште во Општина Битола).
Ако апликантот е со седиште во друга општина, проектот/активноста треба да биде одржана на територија на општина Битола.
Повеќе детали за учество во јавниот повик ќе најдете на следниот линк:
More from ВестиMore posts in Вести »