Press "Enter" to skip to content

Учениците со наставниците од Горната Гимназија тренираа аеробик, играа ракомет и заиграа оро (фото)

На иницијатива на активот по спорт и спортски активности, а по повод одбележувањето на патрониот празник на Гимназијата “Јосип Броз Тито“ од Битола, учениците со наставниците и родители, тренираа аеробик заедно со тимот на “Viola fitness“ – Битола.Потоа се одигра натпревар во ракомет и како за крај се изиграа и неколку македонски ора со кои се развесели атмосферата во училишната спортска сала.