Press "Enter" to skip to content

Дали знаете која е најбараната фотелја во градот? Оваа, за педикир … во “Боди М“

Најбарана фотелја во градот е фотелјата за педикир во “Боди М“,  зошто топлото време започна.

Листа на чекање имаме за клиенти за педикир….а и за другите третмани, да си признаеме.

Не е лесно да бидеш најдобар…тоа значи дека ќе бидеш и најбаран.

Благодариме на трпеливоста на нашите клиенти и на стекнувањето на новите навики, козметичар да се закажува неколку дена однапред.

Ваш “Боди М“.