Press "Enter" to skip to content

Вецко Стојчевски нов директор на ООУ “Славко Лумбарковски“ во Новаци

Новоназначен директор на ООУ “Славко Лумбарковски“ во Новаци, е Вецко Стојчевски.

Вецко Стојчевски е професор по англиски јазик, долгогодишен наставник во училиштето, член на Асоцијацијата на наставници по англиски јазик и книжевност, учесник на многубројни работилници и обуки организирани од БРО, голем љубител на планината и природата.

More from ВестиMore posts in Вести »