Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: поради дефект без вода кај улицата “Стив Наумов“

ЈКП “Водовод“ ги известува граѓанире дека, денес, среда, 1 јуни 2022 година, поради дефект на водоводната мрежа на ПВЦ ФИ 150, на потегот од ул. “Климент Охридски“ – ул. “Стив Наумов“ и ул. “Стив Наумов“ – МЗ “Стево Патако“ ќе има прекин во водоснабдувањето.

Прекинот ќе трае до завршување со санацијата на дефектот

More from ВестиMore posts in Вести »