Press "Enter" to skip to content

30 години “Кармен ексклузив“, ќе прослави во кафуле “Централ“ на “Магнолија“

Дали Ви се верува дека оваа 2022 година славиме 30 години од стартот на нашата приказна којашто започна во далечната 1992 година со слоганот “За влакно пред другите” и стана не само желба, туку и вистина која трае три децении.

Без вас, немаше да бидеме она што сме денес…

Затоа на 3 јуни, 2022 во 18.00 часот, Ве покануваме заедно да го прославиме нашиот 30 роденден.

3. Јуни, 2022, 18.00 ч

Кафе бар “Централ“, плоштад Магнолија, Битола

Ваш КАРМЕН ❤️