Press "Enter" to skip to content

Со “Јавен Адвертајзинг“ полесно до работа како програмер во Германија

Бидете дел од Пакетот обука за Германија која вклучува изучување на Front end програмирање и Германски јазик за работа во ИТ сектор!

Обука која изобилува со практични проекти!

Валиден и признаен сертификат во нашата земја и сите Европски земји!

Поврзување со германски ИТ компании!

Директни препораки за студенти кои сакаат да живеат и работат во Германија!

Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914 |contact@javen.mk

https://javen-advertising.com/%d0%be%d0%b1%d1%83%d0%ba…/