Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола ја заврши реконструкцијата на дел од водоводната мрежа во Долно Оризари

-Заврши последната фаза од реконструкција на водоводната мрежа ф63 мм. со должина од 100 метри во населба Долно Оризари, соопшти ЈКП “Водовод“ од Битола. 

Со овој зафат се исклучени старите поцинкувани цевки и во употреба е ставена нова водоводна инсталација.

More from ВестиMore posts in Вести »