Press "Enter" to skip to content

Како лесно да го средите дворот во 3 чекори (фото)

За многумина летно време дворот е местото каде што живеат. Во дворот се одмара, се собираат роднини и пријатели, се прави скара… Со еден збор, налето дворот ни е домот.

Сигурно сте гледале прекрасни дворови – на интернет или додека сте поминувале покрај нив и сте посакувале еден ден да имате таков беспрекорен двор. Без разлика дали би почнале од нула или сакате да преуредите само делови од дворот, постои лесен начин како да го средите дворот – и тоа во три чекори:

1. Погледнете што се нуди на пазарот

Можеби тревата во дворот на соседот ви изгледа позелена, но вашите патеки, приоди, влезови и останати поплочени делови во дворот со сигурност можат да изгледаат подобро!

За да го постигнете тоа, треба да видите што сè се нуди на пазарот. Ви препорачуваме да ја погледнете понудата на Semmelrock, нов бренд на павер-елементи на нашиот пазар. Под капата на компанијата „Винербергер“, која има вековна традиција во производство на врвни градежни материјали, Semmelrock нуди бехатон, плочки и рабници со ненадминат квалитет.

Изберете од широката палета на производи со класичен или модерен изглед и направете вашиот двор, просто, да ги остава соседите и пријателите без здив.2. Наполнете се со идеи

Секоја сезона со себе си носи свои трендови во уредувањето и на внатрешните, и на надворешните површини.

Кои бои се во мода, какви растенија и цвеќиња да посадите и како дворот да го направите да биде едно со природата околу него, можете да најдете ТУКА.3. Тргнете во акција

Тимот на Semmelrock во Македонија ви стои на располагање. Доколку сакате вашиот двор да го претворите во мало чудо со нивните павер-елементи(бехатон, плочки, рабници), побарајте подетални информации кај комерцијалните претставници.

Вие ќе уживате во слободата под отворено небо, а дворот сам по себе ќе биде покана за вашите блиски да минувате време заедно во опуштена атмосфера.