Press "Enter" to skip to content

Звонимир Ѓукиќ со видео порака до битолчани пред вечерашниот концерт, ќе го затресеме градот со рокен рол

Пред вечерапниот концерт во Битола, на ракометното игралиште, во ирганизација на “Сцена продукција“, фронтменот на култната група “Ван Гог“ – Звонимир Ѓукиќ со порака до битолчани, која ја емитуваме во целост во видеото, а го подготви Агим Џело, уредник на емисијата “Металманија“.