Press "Enter" to skip to content

“Роса Вита“ и “BURRA“ ќе се погрижат за заштита на Вашата кожа

“Роса Вита“ и “BURRA“ ќе се погрижат за заштита на Вашата кожа. Burra – Personal Skin Expert колекцијата на Esensa Makedonija претставува идеален избор за нега и длабинска регенерација на кожата.

доверлива и ефикасна заштита од UVA, UVB и IR-A зраците,

водоотпорно,

лесно се нанесува и брзо се впива,

не замастувајќи ја кожата,

а целото семејство,

-за сите типови кожа.

Формулирана е на база од комплексни пептиди кои ги стимулираат метаболните процеси во кожата и синтезата на клучни компоненти во дермо-епидермалниот спој.

Посетете нè: https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7

Роса Вита, секогаш тука за Вас, ва влезот во старата чаршија, наспроти “брза помош“.