Press "Enter" to skip to content

Фото вест: Марија Стојаноска го доби инженерски прстен од претседателот Пендаровски

 

Марија Стојаноска, дипломиран сообраќаен инженер и постдипломец на Техничкиот факултет при УКЛО е меѓу 12 најдобри студенти на инженерските факултети, на кои Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски им додели признание Инженерски прстен.

На настанот што се одржа пред платото на претседателската Вила Водно присуствуваа и деканот на Техничкиот факултет, проф. д-р Стојанче Нусев и ректорот на УКЛО, проф. д-р Сашо Коруновски.