Press "Enter" to skip to content

Дали знаете кој е најбараниот кревет во градот? Овој, за депилација во “Боди М“

Листа на чекање имаме за клиенти за депилација ….а и за другите третмани, да си признаеме.

Не е лесно да бидеш најдобар… тоа значи дека ќе бидеш и најбаран.

Благодариме на трпеливоста на нашите клиенти и на стекнувањето на новите навики, козметичар да се закажува неколку дена однапред.

Ваш “БОДИ М“