Press "Enter" to skip to content

Денес започнува “Неделата на детски филмови“ на Бит фест 2022 во кино “Манаки“

Нашето филмско патување го започнуваме во понеделник на 4 јули, со проекцијата на детскиот анимиран филм „Џиновската круша“ според книгата на Јакоб Мартин Стрид.

Проекциите со македонска синхронизација почнуваат во 11.00 ч. додека со синхронизација на албански јазик во 13.00 ч.

Влезот е бесплатен.