Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: средба со сопственици на фирми кои вршат јавен превоз

На 05.07.2022 во времето од 12-14 часот согласно планот за мерките и активностите во рамките на проектот” Безбедно лето 2022″во просториите на СВР Битола одржан е работен состанок со сопствениците на фирми кои вршат јавен превоз на подрачјето на Битола.На истите им беше укажано дека ќе бидат засилени контролите во однос на техничката исправност на нивните возила, како и управување под дејство на алкохол.

More from ВестиMore posts in Вести »