Press "Enter" to skip to content

Приватната установа за социјална заштита на стари лица “Дом Софија” започна со работа (фотогалерија)

Приватната установа за социјална заштита на стари лица “Дом Софија“ која се наоѓа во Старата касарна, под Тумбекафе, во Битола, веќе започна со активна работа.

Во нивните прекрасно и модерно опремени простории според сите светски стандарди пристигнаа првите корисници и атмосферата е прекрасна.Обучениот персоналот во “Дом Софија“ дава се од себе за нивните корисници да бидат задоволни и да имаат исполнето и квалитетно секојдневие!-Физичкото и менталното здравје се исто толку важни, како и социјализацијата, дружењето и чувството за припадност и полезност, порачуваат од “Дом Софија“, кои Ве очекуваат за да ја креирате вашата насмевка заедно!

More from КомерцијаMore posts in Комерција »