Press "Enter" to skip to content

Екипи на ЈП “Комуналец“ – Битола ноќеска го исчистија и измија Широк Сокак (фото)

Во рамките на тековните активности на јавното претријатие “Комуналец“ од Битола, екипите од ова јавно претријатие го миеја Широк Сокак.Овие активности се рамките на годишната програма на претријатието, а ваква активност имаше и неодамна, а ќе продолжат и во иднина.Деновиве екипи на ЈП “Комуналец“ интервенираа и во чистење на депонии низ градот, кај Светонделските гробишта и кај “Тепсијата“ кои за жал за рекордно брзо време повторно беа исполнети со губре.Да се надеваме дека свеста кај несовесните битолчани ќе проработи и нема да бидат само акции туку заедно сите ќе бидеме дел од акцијата Битола да биде чиста и уредена.

More from ВестиMore posts in Вести »