Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод”: прекин во водоснабдување кај Старата автобуска, екипи работат на терен

ЈКП Водовод-Битола, ги известува граѓаните кои живеат во близина на “СТАРА АВТОБУСКА – СТАКЛЕНА ЗГРАДА” дека има дефект и прекин на водоснабдувањето.


Во текот на оваа ноќ екипи на ЈКП Водовод ќе работат на санирање на дефектот.
Очекуваме до раните утрински часови водоснабдувањето да биди нормализирано, велат од Водовод.