Press "Enter" to skip to content

“DepositHouse Market“ – прв “он-лајн“ трговски центар во Битола (фото+видео)

-“DepositHouse Market e “он-лајн“ трговски центар со над 200 “он-лајн“ продавници  и 10.000 производи од различни категории  храна, облека, козметика, мебел… https://deposithousemarket.com/

-Купувањето брзо, лесно, по прикладни цени на сигурен начин, а заштитени сте од DepositHouse Market“.На овој начин наједноставно ја опишаа својата замисла за првиот он лајн  трговски центар во Битола, Маријан и Игор од “Desposito market“. За идејата, предностите и сигурноста во купувањето он лајн со “DepositHouse Market“ поразговаравме во канцеларијата на “DepositHouse Market“ чие седиште се наоѓа на “Булеварот 1-мај“ наспроти Судот.-“DepositHouse Market“ прв “он-лајн“ трговски центар со “он-лајн“ продавници со свое седиште канцеларија во Битола. Кажете ни повеќе околу идејата?

“DepositHouse Market“ – “он-лајн“ трговски центар може да го замислите, и е всушност пандан на оној кој постои физички, со многу “он-лајн“ продавници. Кога сакате да купите од она што посакувате “влегувате“ во нив преку “DepositHouse Market“  низ категории за купување. “Он-лајн“ продавниците во “он-лајн“ трговскиот центар  имаат и панел излог, од каде  си разгледувате и нарачувате. На “он-лајн“ трговски центар може да се  приклучат физички и правни лица.

За овие две недели колку сме активни, односно 2 месеци работа ни се приклучија повеќе од  200 “он-лајн“ продавници. Морам да кажам дека тоа е предобро за кратко време колку сме на пазарот, и едни сме од првите во Македонија и први во Битола. Се разбира дека во наредните месеци очекуваме и повеќе, особено поголеми брендови. Сакаме во наредните месеци да се поврземе со “он-лајн“ продавници од Балканот, со што понудата ќе биде огромна.Кога сме кај продавниците сакам да напоменам дека преку нас сите продавници кои се затворени во Битола, можат да се вратат на пазарот, а битолчани да ги купуваат производите кои ги претходно ги купувале.Кои се предности на купуввањето во “он-лајн“ трговскиот центар “DepositHouse Market“?

Новината која сакавме да ја постигнеме со отварање на  “DepositHouse Market“ “он-лајн“ трговскиот центар е во тоа што со поголемиот број “он-лајн“ продавници прави конкуренција и намалени, односно подостапни цени за купување. Тоа е сигурно еден од најголемите предности. Потоа и второ. Знаеме дека постои “он-лајн“ купување на “фејсбук“ каде секоја фирма си излага од своите производи. Но, проблем се јавува што после 2-3 дена  ако помине потребно е да се пребарува од понудите. Овде е се лесно достапно сместено по  категории и може лесно да се најде во секоја од “он-лајн“  продавниците.  Најголема предност е сигурноста која се добива и кај купувачите и кај оние кои продаваат. Купувачот ако има проблем  веднаш да реагира кај нас.Купувањето “он-лајн“ e многу посигурно во “он-лајн“ продавниците на “он-лајн“ трговскиот центар на “DepositHouse Market“. Кажете повеќе околу ова?

-Купувањето “он-лајн“ е многу популарно последните години. Но, се уште постои страв од измама со картички, достава, што ќе се добие од она што се нарачува. Од овие причини постојат личности кои не купуваат “он-лајн“, па макар што цените во реалните физички продавници се доста повисоки. Низ разговори со оние кои носат карго пратки, сите имаме слушнато за разни случаеви на измама, дури и случај на завиткани камења, наместо нарачка.  Сега на овој начин купувачите се заштитени кога нарачуваат преку “DepositHouse Market“.  Секаков проблем било во добиента нарачка, величина, квалитет и друго ќе може да реагираат до нас. Ние сме лесно достапни или на интернет го бараат “DepositHouse Market“.  на или да дојдат тука во нашата канцелрија. во центарот близу саат кулата покрај река Драгор.Исто така “он-лајн“ продавниците во нашиот “он-лајн“ трговски центар, ќе бидат заштитени од проблеми кои се јавуваат од купувачите, со платежна картичка се плаќа и тоа стои кај нас. Ако има измама за адреса на пример или кога стигне пратка клиентот не се јавува по телефон. Како и многу други проблеми кои се јавуваат и се поврзани со он лајн купопродажба. Со “DepositHouse Market“ заштитени се сите во “он-лајн“ продажба и купување. Кои производи ги имате и кои производи се  најбарани во “он-лајн“ трговскиот центарDepositHouse Market“?

-Во категодиите на “он-лајн“ продавниците има скоро се од понуди за деца, жени, мажи, мебел, облека, храна… Немаме само некои за кои се потребни специјални дозволи за продажба, како на пример оружје, таблети, лекови. Побарувачката зависи од се и од сезоната. Сега на пример најпродавана е летна облека и некои работи за во градина, базени, детски играчки… Статистичките податоци зборуваат дека  најголеми купувачи се жените, а тоа се потврдува и тука во нашиот “он-лајн“ трговски центар “DepositHouse Market“.