Press "Enter" to skip to content

Фото вест: се е подготвено за вечерашната ретро-журка “Орфеј, влез саде парови“

Во ноќниот клуб “Расчекор“ во Битола завршени се сите подготовки за вечерашна ретро-журка која ќе биде потсетување на едно убаво поминато време во младинскиот клуб “Орфеј“ во Битола, кое беше симболот на младоста на Битола.

Вечер гостите во негов, како вели, стар стил, со пуштање на музика во најголем број на песни од плочи, ќе се погрижи за назаборавна вечер, легендарниот ди-џеј Славе Ќелешовски, кој во 1978 година, како “Славе Crazy“ за прв пат настапил во “Орфеј“ како најдобар ди-џеј во државата.

More from КултураMore posts in Култура »