Press "Enter" to skip to content

Одложено: Реља Поповиќ во Битола, на 18 август, локација “Hush“

Поради лошите временски услови и најавенитe обилни врнежи на дожд, приморани сме концертот на Реља Поповиќ, да го презакажеме за 18-ти август, на локацијата “Hush“.

Сите што веќе имаат купено влезници, истите ќе им важат и за новиот датум.

Се гледаме во Битола!