Press "Enter" to skip to content

Вечер на “Бит фест“ театарски игри во форма на забавно шоу, настап на Импров група “Настап“

Вечер во рамките на “Бит фест“ во салата на народниот театар во Битола, битолчани ќе гледаат театарски игри во форма на забавно шоу кое ќе го има Импров групата “Настап“.

Театарски игри на импровизација во форма на забавно шоу ќе ги играат: Григор Јовановски, Сергеј Димовски, Ангела Стојановска, Наталија Теодосиева, а водител ќе биде Борјан Стојков.

 
 
More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »