Press "Enter" to skip to content

Совети од самоодбрана: одбрана од удар со нога со џудо техника

Ѓуро Илиќ од Битола основач на будо-центарот од Битола, џудо мајстор 7 Дан и аикидо мајстор 8 Дан, преку пет фотографии ќе покаже како да се одбраните од напад, од удар со нога, кога со напаѓачот сте лице во лице, со примена на одбранбена техника од џудо.

More from СоветиMore posts in Совети »