Press "Enter" to skip to content

Одвојте време за врвно приготвен ручек во кујната на хотел “Епинал“

Хотел “Епинал“ место каде јадењата се приготвуваат со многу љубов и со најдобрите состојќи.Вашиот ручек приготвен според вашите желби!

Затоа што нашите гости го заслужуваат најдоброто