Press "Enter" to skip to content

“Голд Фелиција“ ги пречека освојувачите на Супер купот, потоа заедно прославија

-Шампионите градат шампиони, соработката раѓа нови победи и успеси. Честитки за ракометарите на Еурофарм Пелистер за освоениот трофеј од Супер купот на Македонија, витешката борба и достојното репрезентирање на нашиот град. “Голд Фелиција“ како партнер на клубот ги пречека ракометарите по големиот успех, се вели во соопштението на “Голд Фелиција“, а од таму додаваат:
 
-Чест е да се биде во победничкиот тим, бидејќи само победници бираат победници. Од почетокот на нашата соработка нижеме само победи. Три трофеи во еден месец стигнаа во Битола,