Press "Enter" to skip to content

Општина Битола го објави конкурсот за наградата “4-ти Ноември“

 
Управниот одбор на Фондот за наградата „4 Ноември“ на денешната седница распиша Конкурс за доделување на наградата „4 Ноември“ на Општина Битола за 2022 година. Деталите од конкурсот се дадени на следниот линк:

https://www.bitola.gov.mk/wordpress/wp-content/uploads/2022/09/Konkurs-2022.pdf