Press "Enter" to skip to content

Родено 500-то бебе годинава во болницата “Плодност“

Вчера, на крајот на работната недела, дежурната екипа на доктори, медицински сестри и болничарки во болницата “Плодност“, го имаше задоволството со спонтано породување, на свет да го донесе бебето со реден број 500, родено во 2022 година.

Неизмерната радост на мајката и на семејството, едноставно не се опишува со зборови.Среќата има едно име, болница “Плодност“.