Press "Enter" to skip to content

Грижата за нашите пациенти продолжува…

Акција на бесплатни прегледи за сите наши пациенти оперирани на срце…..

Дополнителни информации и закажување на

047/266-633 и 070/408-075

https://zmc.mk/poliklinika-bitola/

More from КомерцијаMore posts in Комерција »