Press "Enter" to skip to content

“A-ЛИКСИР®400 ПРОТЕКТ“ најмоќниот заштитник на Вашето здравје во аптеки “Роса Вита“

Желбата на секој од нас е навреме да се заштити од престојната сезона на настинки и сезонски грип. “A-ЛИКСИР®400 ПРОТЕКТ“ – најмоќниот заштитник на Вашето здравје може да го најдете во аптеки “Роса Вита“.

100% природен производ, клинички тестиран со неверојатни 400 мг сигурни полифеноли во само една доза.

Сибирската аронија содржи многу висока концентрација антоцијанини и општо многу повеќе антиоксидантни молекули отколку обичната аронија.

Прелиминарните клинички докази сугерираат дека редовната суплементација со сибирска аронија би можела да помогне за смалување на вкупниот холестерол и гликоза, за заштита на крвните садови од липидна пероксидација, односно атеросклеторично оштетување.
Посетете нè:

Ве очекуваме, “Роса Вита“, секогаш тука за Вас.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »