Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: прекин во водоснабдувањето во дел од Нова Битола

ЈКП “Водовод“ Битола иформира дека во текот на денешниот ден среда, 28 август 2022 година, поради уличен дефект на водоводната мрежа ПВЦ Ф 110 на ул. “Јонче Мурџевски“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на вода од населба “БЛР2“ под улицата “Бировое Радосављевиќ“.

Прекинот ќе трае до завршување со санација на дефектот.

 

 

More from ВестиMore posts in Вести »