Press "Enter" to skip to content

И оваа зима, од 1 октомври, брендирана облека “OUTDOOR BRANDS“ во Битола

И оваа зима битолчани ќе имаат прилика да ги набават брендовите за зимска облека „The NORTH FACE“, „Columbia“, „Jake Wolfskin“ на истата локација, на истата локација во зградата на “Декорпод“, која е ребрендирана и на купивачите ќе им понуди и многу изненадувања.Познатите брендови на облека урбан стил, спортски, кежуал,  за планинари и лов ќе ги најдете во продавница “OUTDOOR BRANDS“, прва од ваков вид во нашата држава. Во оваа е прва продавница за брендирана облека од втора рака или „second hand“ и има јакни со врвен квалитет кои се увоз од Холандија и Западна Европа, во сите броеви од најмали S до XXL, од највисок квалитет.“OUTDOOR BRANDS“ се наоѓа на улица “Васко Каранѓелевски“ број 52 во зградата на “Декорпод“.

 

More from КомерцијаMore posts in Комерција »